«Стильна книжка для панянок». БараБука рекомендує


Опубликовано 19 Ноябрь 2015 в 10:52

Блог Дети в городе Харьков >  Литература >  «Стильна книжка для панянок». БараБука рекомендує


«Стильна книжка для панянок». БараБука рекомендує

Цими вихідними БараБука радить почитати «Стильну книжку для панянок» від майстрині та відомого модельєра Оксани Караванської. Видання містить кумедні розповіді з життя авторки та цікаві історичні факти про стилі, аксесуари, або такі буденні речі, як джинси. Поради про поєднання кольорів і стилів, використання аксесуарів та косметики, а також відповіді на найпоширеніші запитання допоможуть кожній дівчинці почуватися неповторною.

Своїми першими враженнями від «Стильної книжки» відверто поділилися як дівчата, так і хлопці:

«Дуже сподобалася. Написана так, що тяжко відірватися. Книжку я почала читати увечері. Було десь пів на десяту. Через півгодини мама мені сказала йти митися, однак відірватися було тяжко. Як я помилася, мама сказала «добраніч», а я включила настільну лампу і читала, і читала, і читала, і чит… ні, я не встигла, бо мама таки це помітила і забрала книжку. Тож висновок: від «Стильної книжки» складно відірватися».

Лише з одним у цій книжці я не згодна: мені здається, що коли люди знайомляться, вони спочатку дивляться на обличчя, а вже потім на одяг, але у всіх різна точка зору. І наостанок я скажу вам: цю книжку варто прочитати J»

«Книгу хлопцям буде нецікаво читати. Вони ж бо не носять спідниць і плать. І хвостики собі не роблять. І не цікаво їм буде – нічого нового не дізнаються. А дівчаткам цікаво. Оксана Караванська ще написала у своїй книзі випадки зі свого життя. Саме завдяки цьому книжка стає зрозумілою».

«Говорю відразу: хлопцям буде нецікаво! А от історія про перші джинси досить цікава, я згоден, що малим дітям буде незрозуміло. А от якщо б така книга була для хлопців і називалась «Стильна книжка для панів»… Я сподіваюся, що така буде».
 
Відверто про «Стильну книжку для панянок» та інші видання «для панів» на http://www.barabooka.com.ua/





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск