«Планета смугастих равликів». БараБука рекомендує


Опубликовано 25 Ноябрь 2015 в 18:22

Блог Дети в городе Харьков >  Литература >  «Планета смугастих равликів». БараБука рекомендує


«Планета смугастих равликів». БараБука рекомендує

Цими вихідними Простір української дитячої книги «БараБука» запрошує всіх мрійників і фантазерів у космічну подорож до «Планети смугастих равликів» разом із письменницею Лесею Ворониною. Адже десь там, далеко у космосі, завжди уявляються неймовірні світи.

Світи, де існує планета смугастих равликів, які щорічно влаштовують веселий фестиваль, а там живе Забудькуватий дракон, а десь поряд, на Пурпуровій планеті, ростуть неймовірні величезні фрукти, в які можна встромляти соломинку та насолоджуватися соком…

«Головна героїня повісті – школярка Оля, звичайна собі дівчинка, – раптом стає учасницею космічних пригод, відвідує кілька планет, переміщується в просторі, рятує Пурпурову планету від хижих кокосів та перемагає Великого Володаря Темряви Краша. Оля смілива, добра, кмітлива, знаходить вихід із найзаплутаніших ситуацій. А відданий кіт Гарбузик, вихований сенбернаром, закохує в себе з перших сторінок.

Сама авторка зізнається, що все життя захоплюється подорожами та пригодами: «Мені здається, люди, які подорожують, стають молодшими: ніби вириваєшся від рутинних щоденних справ і починаєш розуміти, що все те, що здавалося вдома неймовірно важливим, – просто дрібниці буття, на які ми витрачаємо час».

Тож запрошуємо всіх читачів і читачок у космічні мандри.
 
http://www.barabooka.com.ua/kosmichni-mandri/





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск