«Їде грудень на коні». БараБука рекомендує


Опубликовано 03 Декабрь 2015 в 13:18

Блог Дети в городе Харьков >  Литература >  «Їде грудень на коні». БараБука рекомендує


«Їде грудень на коні». БараБука рекомендує

Ви вже шукаєте подарунки до Дня Святого Миколая чи під ялинку? БараБука радить зазирнути під обкладинку новесенької книжки від письменниці Галини Малик і художниці Ольги Кваші. Книжка з дуже зимовою назвою «Їде грудень на коні» побачила світ у новому видавництві «Каламар».

«Видання для ошатної великої полиці на рівні очей, аби тішити погляд. Формат і оформлення видання святково-подарунковий, і йдеться не лише про зимовий подарунок. Добірка містить ритмічно досконалі й змістовно доступні для малят «2+» віршики про кожен місяць року та певне «явище» місяця. За рахунок мелодійності текстів Галини Малик, до речі, рекомендуємо читати книжку вагітним животикам та слухачам «0+» – для розвитку слуху, зв’язку з маминим голосом. Книжка містить ще один розвивальний «бонус» – загадки».

Завдяки якісним барвистим і зрозумілим ілюстраціям Ольги Кваші це видання можна перетворити на захопливу гру з малюком: знайти на інших сторінках відповідь на загадку, відгадати пору року, назвати й порахувати звірят..»
 
Почитати більше і навіть подивитись відео огляд про книжку «Їде грудень на коні» можна на http://www.barabooka.com.ua/podorozh-porami-roku/





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск