Мультфільм "Школа зайців" - скоро у кіно!


Опубликовано 06 Июль 2017 в 12:55

Блог Дети в городе Харьков >  Кинотеатры >  Мультфільм "Школа зайців" - скоро у кіно!


Мультфільм "Школа зайців" - скоро у кіно!

Столичний заєць Макс носить модні джинси і шапку, обожнює пригоди вуличного життя та мріє потрапити до найкрутішої банди у місті. Але натомість випадково опиняється в овіяній легендами старомодній лісовій школі Зайців, де немає жодних звичних для нього розваг, а навчання здається нудним і безглуздим. Та невдовзі Макс дізнається, що місце, до якого він потрапив має чимало таємниць, а його жителі володіють старовинними секретами магії. Герою доведеться побороти хитрого ворога та довідатися про чудеса, які дарує справжня дружба.


Сюжет мультфільму навіяно відомою німецькою книгою про великодніх зайців й оригінально обіграно в сучасному світі. Книга «Школа зайців» славилася не лише віршами, що легко впадають у пам’ять, але й чудовими ілюстраціями. Анімація поєднала в собі чарівність оригінальних ілюстрацій та висококласну сучасну графіку художника Хейка Хеншела.


Майстерне поєднання традиційного і сучасного робить мультфільм цікавим для кожного покоління, тому Школа зайців обіцяє стати ідеальним спільним дозвіллям для всієї родини, а відсутність сцен насилля робить стрічку придатною навіть для найменших. Мультфільм навчить прислухатися до свого серця, цінувати силу дружби і вартість добра, а також розважить веселими та кмітливими діалогами і сучасною музикою.

В рамках дитячої секції «Generation Kplus» Берлінського кінофестивалю, Школа зайців отримала номінацію за кращий фільм.







Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск